ParetoLogic

ParetoLogic is een jong bedrijf, dat zich in een razend snel tempo heeft ontwikkeld tot een belangrijke speler op het gebied van pc utilities en antivirus software.

Het bedrijf is opgezet in 2004 door 4 broer. Zij kwamen tot de ontdekking dat veel computergebruikers geen weet hadden van, of ervaring met het oplossen van computer problemen. En dat deze gebruikers noodgedwongen dure computer-experts inschakelden om  hun computer te repareren. In hun ogen was dat niet nodig. Immers, veel computer problemen hebben dezelfde oorzaak . 
En zo werd ParetoLogic geboren. Een bedrijf dat producten ontwikkelt op basis van de filosofie onervaren en ervaren pc gebruikers in staat stellen om op een eenvoudige wijze computerproblemen zelf op te lossen en/ of te voorkomen.

ParetoLogic producten

Gestart werd met het ontwikkelen van programma’s die software en Windows problemen oplossen en waarvoor gebruiker geen computerervaring nodig hebben.
Als eerste ontwikkelde ParetoLogic een registry cleaner: RegCure. Een product dat zich richt op het opschonen van het Windows Register. Een vervuild register is vaak de oorzaak van computer ellende.
Vervolgens werden in deze zelfde category producten gelanceerd als: DriverCure en PC Health Advisor.

Daarnaast is ParetoLogic zich gaat richten op software om de computer te beschermen: antivirus software.
In deze categorie zijn de producten: XoftSpySE Anti-Spyware en Anti-Virus PLUS ontwikkeld.
ParetoLogic heeft laboratoria die zich volledig richten richt op het detecteren en bestrijden van steeds weer opnieuw opduikende virussen, spyware en andere malware.
Zo kunnen ze hun afnemers uptodate informeren en continue beschermen tegen een van de grootste pc bedreigingen: virussen.

Waar is ParetoLogic gevestigd?

Het hoofdkantoor is gevestigd in Canada ( Victoria, B.C.).
Hier worden nieuwe producten ontwikkeld en innovaties doorgevoerd. Ook de supportafdeling bevindt zich hier.
Hun producten worden inmiddels wereldwijd verkocht.

Erkenning van kwaliteit

ParetoLogic heeft vele prijzen gewonnen met hun producten, met name vanwege hun uitstekende kwaliteit.
Zo zijn ze Cerified Partner van Microsoft.

Microsoft certified partner

Zijn ze partner van Intel.
Partner Intel

Contact of support ParetoLogic

ParetoLogic ontwikkelt niet alleen goede producten. Bereikbaarheid voor klanten is minstens zo belangrijk. Dat is mede een van hun kwaliteiten. Altijd bereikbaar via internet. Ook hebben ze hun eigen community, twitter en blogs.
Als u vragen heeft, kunt u terecht op hun support-site, waar u, naast email support, ook een chat mogelijkheid en een FAQ vindt.

[footer]