Internet Security Software van Paretologic

Uw computer beschermen tegen alleen virussen volstaat tegenwoordig niet meer. U komt dan bescherming te kort! Spyware, ransomware, spam  en nog vele andere typen malware bedreigen ook uw computer. Daarom is er een nieuw product van Paretologic, de beroemde Canadese utility software ontwikkelaar: Paretologic Internet Security Suite 2013. Dit product biedt een totaal bescherming tegen alle voornoemde  bedreigingen.

Welke risico’s dekt u af met Internet Security van Paretologic

Dit product van Pc Tools bevat een antispyware, antivirus, anti-spam en een geavanceerde firewall in één. In één keer is uw computer beschermd tegen virussen, spyware en andere malware (zoals: adware, Trojaanse paarden, virussen, wormen, keyloggers, identiteitsdiefstal, browserkapers, tracerende bedreigingen, illegale antispyware, ongewenste software, phishing, pop-ups, hackers en schadelijke websites).

internet securityInternet Security van Paretologic  in feite niet een product, het is een suite, een combinatie van verschillende producten. Paretologic is op weg om een van de meest toonaangevende antivirus software producenten in de wereld te worden. Deze software doet ons veel denk aan de PC Tools internet security kit. Onderdeel is onder meer  Spyware Doctor, een zeer succesvol programma om spyware te bestrijden, een antivirus een spam filter samengevoegd in één programma. Spyware Doctor is hier de motor van Internet Security. Spyware Doctor is een van de  meest bekroonde antispyware programma’s in de wereld. Spyware Doctor met AntiVirus is meer dan 160 miljoen keer gedownload. Toch sinds de overname door Symantec is er veel veranderd. onze voorkeur gaat uit naar de nieuwe  Paretologic Internet Security Suite 2013 of de SpyHunter Malware Security software.

Voor ervaren en onervaren gebruikers

Er is veel aandacht besteed aan de userinterface van de applicatie (het scherm van het programma). Dit is een van de sterke punten van Paretologic. Dit zorgt er onder meer voor het programma makkelijk in bebruik is, én dat zelfs onervaren computer gebruikers er mee overweg kunnen. Zo wordt Internet Security bijvoorbeeld automatisch geconfigureerd. De gebruiker wordt niet vaak om interactie gevraagd, het programma is zelf slim genoeg om bepaalde keuzes te maken. Een groot voordeel voor de onervaren pc gebruikers. Uw computer wordt beveiligd zonder dat u voortdurend om confirmatie wordt gevraagd. Daarnaast wordt u, dankzij het IntelliGuard systeem , alleen gewaarschuwd bij een reele spyware, virus of firewall bedreiging. Elke melding bevat een duidelijke beschrijving, dus geen ingewikkelde dingen. Keep it simple!

Internet Security voordelen

Met behulp van één applicatie:

 • Beschermt u uw pc tegen virussen
 • Voorkomt een traag internet
 • Wordt uw pc beschermd tegen spyware – spyware verwijderen is eenvoudig
 • Wordt email gecontroleerd op virussen
 • Geen spam meer: filtert gevaarlijke of ongewenste mails eruit
 • Eenvoudig in gebruik
 • U hoeft slecht één product te kopen en te instaleren
 • Beschermt 3 computers: u kunt  het programma gebruiken op  maar liefst 3 pc’s
 • Een TEVREDENHEIDSGARANTIE: niet tevreden, geld terug garantie.

Wat zijn de systeemvereisten?

Om Internet Security op uw pc te kunnen installeren moet uw pc aan de volgende minimale systeem eisen voldoen:

 • Microsoft Windows 7 (32bit, 64bit)
 • Windows Vista SP1+ (32bit, 64bit)
 • Windows XP SP2+ (32bit)
 • 50 mb aan hardeschijf ruimte

 

Prijzen en accolades van Internet Security

Omdat dit product gebouwd is gebouwd op basis van veel ervaring ( een programma dat wereldwijd vele prijzen won en erkenning verworf), was het te verwachten dat Internet Security ook in de prijzen zou vallen.
Hieronder een greep uit de prijzenkast:

pcworld best buy Antivirus test pcworld best of 2010
augustus 2010 november 2010 24 oktober 2010
…en meer!

Aanbevolen: lees meer over SpyHunter, een krachtige security oplossing!

[footer]